Trouwdag

Na een lange tijd van "radiostilte" eindelijk weer eens een bericht uit Ravels. Het is ongelooflijk de hoeveelheid aan administratieve rompslomp die op mijn dak is gekomen na het overlijden van mijn meisje. Ik zal daar later wel eens op terug komen want dat alleen al is goed voor een blogje.

Allereerst wil ik, nogmaals, iedereen hartelijk bedanken voor de lieve, meelevende reacties. Of het nu op de blog was, per kaart of brief, de mail, het maakt niet uit, het was en is fantastisch en een enorme steun voor me!
 
Vandaag zouden we 46 jaar getrouwd zijn. Het begon allemaal op Goede Vrijdag 1971 toen we elkaar onze eerste kus gaven. Ieder jaar op die dag zei ze dan; "Weet je nog schat?".
Ondanks het feit dat ik het in de tussentijd "uit" maakte voor een half jaar is het toch goed gekomen.
Beter en mooier had ik het niet kunnen treffen!
 
Vandaag veel lieve reacties gekregen van familie, bloggers en vrienden. Dat doet een mens goed, zeker in deze coronatijd,
 
Met mij gaat het, langzaam maar zeker, weer de goede kant op. Iedere week 2x hart revalidatie doet me enorm goed. Weer de energie om in de tuin te werken.
 
Liefs uit Vlaanderen.
 

 

12 opmerkingen:

 1. Fijn om te lezen dat het met je gezondheid goed gaat,Robbert. Mooi om juist vandaag van je te horen dan denken wij ook weer even aan jullie liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dat je juist vandaag dit post. Die liefde tussen jullie is er gewoon nog steeds. In herinnering, maar ook in jullie kinderen en kleinkinderen. Blij te lezen dat het je goed gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig stel waren jullie dat bleek altijd uit de blogs van Marja. Ik weet zeker dat ze ook in blogland niet vergeten wordt. Ze was zo lief. Ik wens je veel liefde en sterkte toe de komende tijd met al je mooie heriineringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi aandenken aan je lieve meisje! Het zal allemaal niet gemakkelijk zijn en niemand weet hoe lang dat duurt in jouw geval. Gelukkig blijven de herinneringen en de foto's overeind! Sterkte en liefs van Jan en mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige herinneringen Robbert ,om te koesteren .Fijn dat het met jou langzaam wat beter gaat.Sterke en een lieve groet ,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn te horen dat het beter gaat met je gezondheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie zijn nig veel in mijn gedachten. Hoop dat Marja haar verdiende rust heeft en dat jij het ook zonder haar redt. Hug

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi logje, goed gedaan Robbert. Onwijs leuke trouwfoto met nog een overeenkomst tussen jullie en "wij"ook wij gingen in koetsje naar het stadhuis. Voor mij was dat aan het begin van deze maand 60 jaar geleden. Wat een prachtig Bruidspaar waren jullie.
  Fijn dat je je draai weer een beetje begint te vinden in de tuin. Alleen vandaag is dat geen aanrader met al die regen.
  Ik hoop dat je af en toe blijft bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke regen? Het heeft hier even gedruppeld. Mar zou gezegd hebben "Je kan er tussen door lopen". Erger nog, eergisteren heeft de tuinman het gras geverticuteerd. Het was zo droog dat het wel leek of hij in de Sahara bezig was. Dus..... iedere dag sproeien, ook vandaag.

   Verwijderen
  2. Mazzelaar, het heeft hier flink geregend. Of misschien ook weer g;eén mazzel want jij moet sproeien, ik niet.

   Verwijderen
 9. Jullie waren een prachtig stel. Wat goed van je om hier even te laten weten hoe het je gaat. Af en toe lees ik op mijn blog oude reacties terug van Marja. Ze deden en doen me goed. Ik wens je alle goeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto. Jullie stralen. Ondanks het gemis nu is het heerlijk dat jullie zo lang samen hebben mogen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.