Dagboek


Hierin liggen mijn geheimen veilig opgesloten


Kijk ook even bij Marion voor de andere beeldverhalen.

10 opmerkingen:

 1. Een prachtige foto en tekst .Maar hoe '' veilig'' is een dagboek . Ik heb het nooit aangedurfd omdat ik bang was dat ze gelezen zouden worden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://rammelaars2.blogspot.com/2013/03/stamelen.html
   Hierboven vind je de link naar een eerder verhaal uit mijn jeugd waaruit blijkt dat de geheimen helemaal niet veilig waren. Mijn moeder las mijn dagboek.

   Verwijderen
 2. Soms schrok ik van mijn eigen verhalen. Herkende mezelf er soms niet in. Ben er maar snel weer mee gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet hoor... Maar zo'n opvallend boekje zal voor veel mensen juist aanleiding zijn om 'dediepste geheimen' te achterhalen. Een groot deel van de mensheid is nieuwsgierig en vergeet wel eens het privacyrecht van een ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zó jammer dat ik er geen heb, zuinig op zijn hoor. Maar inderdaad, mijn geheimen zouden nooit veilig geweest zijn. Die van mijn dochter gelukkig wél. Ze dácht het heel veilig opgeborgen te hebben onder een hoekje vloerbedekking mar dat was duidelijk te zien. Maar erin gelezen heb ik nóóit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik mis alleen wel een slotje bij het dagboek merk ik, in verband met de veiligheid van de geheimen. Maar ik vind het een prachtige foto met een prachtig, zacht en pluizig dagboekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartsgeheimen, gedeeld met geduldig papier. Om later die momentopnamen terug te lezen kan heel bijzonder zijn. Mooi, Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In een liefdevolle omgeving is een slotje overbodig.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.