Verder


Ongelooflijk dat het eigenlijk nog steeds winter is terwijl we al een hele tijd van lenteweer mogen genieten. Er vliegen vlinders en hommels door onze tuin. Wij zijn al in veel hoeken bezig geweest met het ruimen van blad en takjes. Ronald heeft maandag ons gras gemaaid.

We zijn al veel verder dan vorig jaar. Ik kan hier prima aan wennen hoor. Wat regenwater is welkom en gelukkig gaat dat binnenkort vallen. Ik hoop stiekem wel dat het daarna weer zo heerlijk zonnig wordt. Iedereen is vrolijker. Of is dat mijn verbeelding?

Kijk ook even bij Melody voor de andere invullingen van dit thema.

14 opmerkingen:

 1. Nee dat is geen verbeelding, een mens moet, als hij/zij het niet al was, toch vrolijk worden van dit weer!
  Lekker genieten, die zon komt vast weer snel terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke dagen maar ook verwarrend .Ik heb vandaag zelfs al gefietst in mijn T-Shirt met 3/4 mouw en dat op eind Feb ! Van mij mag het hoor want ik geniet er '' weer '' van De tuin hebben wij nog niets aan gedaan ,komt later wel .En ja de mensheid is wat aardiger lijkt het !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk kan ik me aanelk weertype aardig aanpassen , tegen de strom intornen op het strand.... of zoals vanmorgen op een terras aan het strand heerlijk m'n snoet in de zon een kleurtje laten krijgen. Maar inderdaad, voor de tuin is een beetje regen wel nodig, ga ik gewoon even stofzuigen want dat is wel nodig nadat ik zoveel mogelijk van het mooie weer genoeten heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeps, ben weer lekker bezig, geen spatie tussen aan .... elk , trom i.p.v. storm en genoeten i.p.v. genoten, mea culpa ;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja het lijkt mij ook dat iedereen vrolijker is.
  Ik heb vanmiddag ook veel snoeiwerk in de tuin gedaan. Maandag had ik al een vlinder in de tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK denk niet dat je je dat verbeeld hoor... ook mij valt het op namelijk ;-)
  En ja ook van mij mag het zo blijven.... maar inderdaad wel, zoals jij ook al schrijft, wel met wat porties regenwater .... en dat Moeder Natuur nu voor die diertjes zal zorgen die veel te vroeg uit hun winterslaap kopen en voor wie amper tot geen voedsel beschikbaar is nog....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit blog inspireert mij tot het schrijven van een nieuw blog.
  Het zal 'Depressies' heten.
  Een nieuwe weg naar blijde mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was nog net geen rokjesdag maar wel volop genieten. Wel wat anders dan vandaag en morgen nog iets minder. Mij hoor je er niet over het was heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk toch.
  Vanmiddag trok hier mist binnen, helaas meteen een stuk kouder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou het ook lastig vinden om nu weer terug te moeten schakelen naar bijvoorbeeld echt winterweer en sneeuw. We zijn zo verwend met het mooie lenteweer....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Even een lentepauze voordat de winter ons weer bij de kladden grijpt. Het was heerlijk in de zon, Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor mij gaan zon en een vrolijk gevoel ook altijd samen. Dus hoop ik ook dat die zon de laatste winterweken van maart nog lekker uitbundig zal schijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, toen je het schreef was het inderdaad prachtig. De weergoden hebben je stukje gelezen. Ze moeten gedacht hebben: nou maar een tikkie terug met dat weer. Ze worden daar beneden overmoedig.

  Buiten huilt de natuur.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.