Vader gaat op stap

Eindelijk heeft Robbert de daad bij het woord gevoegd en is gisteren vertrokken naar het wilde westen. Dat was hij al jaren van plan, maar er kwam altijd wel iets tussen. Het laatste half jaar was ik natuurlijk indirect de schuldige.
Hij wilde mij niet helemaal alleen laten maar vertrok dan toch rond 11 uur. Om half 5 arriveerde onze dochter als lieve vervanger en gezelschapsdame. Bij eventuele problemen zou zij mij kunnen assisteren. Natuurlijk bleef ze slapen.

Intussen ging Robbert met vriend Paul hun oude winkelcentrum Mariahoeve bezoeken en lieten zich van hun sokken blazen door alle veranderingen. (Robbert vertrok daar ruim 20 jaar geleden)
Ze aten een broodje en na Paul thuis te hebben afgezet reed hij door naar zijn broer Hans in Voorschoten. Zo kon hij eindelijk zijn vleugels eens uitslaan.
Logies was geregeld bij de enige overlevende tante in Rijswijk en vandaar vertrekt hij straks naar Birgit, een vriendin en vroeger buurmeisje uit de jaren 70.
Ik hoop hem vanmiddag weer in de armen te kunnen sluiten, tenzij hij de smaak te pakken heeft en er nog een avondje stappen aan vast plakt.

13 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat hij het aandurft en dan ook doet. Af en toe je eigen dingen doen is prettig. Ach..die Toon; blijft leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joh... ik dacht vannacht wat voel ik een vreemde trillingen in de lucht... nu snap ik het, de aanwezigheid van Robbert in Rijswijk moet ik hier gevoeld hebben;-) Wat een stap vooruit dat "vader op stap" kon. Je zou bijna zeggen dat het "de week van de mantelzorgers" is want ik was óók al op stap zoals je weet. Hoewel jij nu gen dagtaak meer bent voor Robbert zal hij het inderdaad ook wel fijn vinden er even uit te gaan. Ik hoop dat hij mooie dagen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moet voor jullie een goed gevoel zijn dat dit weer kan. Maar nog een nachtje wegblijven. Zo'n trouwe ziel, geloof ik niks van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn voor Robbert, hoop dat hij geniet! En voor jou eigenlijk ook, samen met dochter.. is ook heel speciaal hoor en het betekent dat het toch weer kan. Allebei genieten! En eenmaal weer thuis vallen jullie elkaar weer in de armen! Mooi toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat het weer kan! Natuurlijk wil hij jou niet "onverzorgd" achterlaten. Dan heeft hij geen rust in zijn lijf. Nu kan hij volop even genieten van tijd voor zichzelf. En jij hebt een gezellige "date" met je dochter (-: Ik lees alleen maar win-win!
  Fijn weekend en een pakkerd ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk voor Robbert! Lief dat dochter bij je is gebleven. Ben nooit meer in Mariahoeve terug geweest, zou dat inderdaad ook eens moeten doen. Hele belevenis lijkt me dat om dat met 50 jaar oudere ogen te zien.
  Fijn weekend en liefs, Erka

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het weer kan. Ik hoop dat hij genoten heeft en de accu weer wat op heeft kunnen laden. En jij heb het ongetwijfeld ook prima gehad met dochterlief.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk voor je man dat hij er even tussen uit kan. Waarschijnlijk hebben jij en je gezelschapsdame het ook vast gezellig. En die Toon Hermans. Ik zou niet weten wat ik niet leuk vind van alles wat hij in zijn shows deed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat het weer kan. Heb jij het ook gezellig gehad met de dochter?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja hoor. We hebben allemaal genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk voor je man om dat te kunnen doen weer. En een goed teken dat hij het weer durft. En je hebt goede vervanging gekregen, ook wel speciaal denk ik moeder dochter zo samen even.. Gewoon Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoop voor je dat hij inmiddels weer terug is ;-)
  Heerlijk voor hem, even er uit, dat zal hem goed hebben gedaan en jij had het gezellig met je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.