Reünie in Ravels

Het was een zeer geslaagde reünie in alle opzichten. Een initiatief van Robin en Barbara bij ons gerealiseerd. Niet alleen ons gezin was van de partij, ook Barbara’s familie. Naast het voedsel, het weer, de catering en het gezelschap hebben we het meest genoten van het enthousiasme van de kleintjes.

Marissa en Rafaella hadden elkaar in jaren niet gezien en Dylans nichtje Yana was hier voor het eerst. Ondanks de leeftijdverschillen (9, 4, 3 en 1) en het onwennige in het begin hebben ze het zo goed naar hun zin gehad dat er zelfs traantjes vloeiden bij het afscheid. Vooral de drie meiden vermaakten zich wonderwel. Kijk zelf maar:

12 opmerkingen:

 1. Dat zijn gouden uurtjes die je aan je herinneringsketting kunt rijgen. Die wordt steeds langer en mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een feestelijke middag, de pret straalt ervan af!Ik kan wel raden dat je óp was aan het einde dag maar dat heb je er natuurlijk met liefde voor over!Wat heerlijk dat je zo'n groot grasveld hebt waar ze zich op uit kunnen leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat moet dat een heerlijke dag geweest zijn. Van Harte gegund!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat ziet er geweldig gezellig uit! Wat is dat genieten hè als je die kinderen zo samen bezig ziet. Leuk die hernieuwde kennismaking. Als ze ouder worden houden ze vast zelf wel contact met elkaar!
  Nog aan het nagenieten zeker? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We genieten inderdaad nog steeds na. Dit was echt uniek en die meiden waren ook goud waard. Intussen zien we ook steeds meer leuke foto's die onze oudste zoon heeft gemaakt. Zo missen we niets. De vermoeidheid is al over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke foto's! Een topdag. Eén om te koesteren.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er supergezellig uit en die heerlijke hapjes zijn ook niet te versmaden!
  Wat leuk dat de kinderen het goed met elkaar konden vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel bijzonder dat ze deze dag voor jullie hebben georganiseerd! Wat fantastisch dat jullie vanaf het terras zo intens van het samenspelen hebben kunnen genieten. Is zo waardevol. Kun je weer een tijd op teren.
  Erka

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg zo allemaal bij elkaar en mooie vrolijke plaatjes. En zo te zien hebben ze het allemaal goed naar hun zin bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo mooi en zo vertederend die kleintjes zo bezig te zien. Dit is puur genieten:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.