Zwijmelen op zaterdag 228
Eentje van mij uit 1969En eentje van Robbert uit 1960Ook al waren wij deze week niet in een jubelstemming, er mag toch gezwijmeld worden.


Ik wens jullie een heerlijk, zonnig weekend.

11 opmerkingen:

 1. Ik kan me goed voorstellen dat de jubelstemming ontbreekt en dat spijt me ook heel erg voor jullie! Ik wou dat ik kon toveren, dan liet ik jullie zodanig jubelen dat het aan de andere kant van de planeet te horen zou zijn.

  2 mooie bijdrages die wel perfect in de zwijmelcategorie passen. 2 verschillende en toch ook weer niet.

  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snap helemaal dat je niet in een jubelstemming bent. Dat je dan toch nog allebei zulke mooie nummers kunt uitzoeken: chapeau! Wens jullie ook zonnige momenten dit weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De stemming is heul goed te begrijpen na het gekregen nieuws ! Ik hoop voor je dat je zo goed als kan door het nu te volgen traject mag komen. Ik duim alvast voor je. Maar Green fields : prachtig ! Weer wat opgestoken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop Marja dat de jubelstemming weer terug komt bij jullie. Dan jubel ik heel hard mee.
  Prachtige zwijmels vooral Green fields.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan het me voorstellen maar toch fijn dat jullie allebei een mooi stuk hebben uitgekozen. Echte zwijmels!
  Bij dat stuk van Robbert moet ik huilen, altijd, al vanaf de eerste keer dat ik het hoorde, toen was ik nog maar 10. Geen idee waarom...
  Houd je taai hoor!!! Het moet goed komen Marja! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei nummers uit een ver verleden maar ook nog allebei heerlijke zwijmels.
  Muziek blijft met al z'n herinneringen toch altijd iets waar je in kunt verliezen als je de werkelijkheid liever even niet onder ogen ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke zwijmels. Petje af voor jullie . Na zo'n week toch zwijmelen en er zijn voor je medebloggers. Ik denk elke dag aan je. En steek een kaarsje voor je aan.

  Liefs en een dikke knuffel, Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daarnet in alle rust jullie beide keuzes beluisterd. Heerlijke nummers uit de Sixties, onze en jullie jeugd. Om 00.00 alle klokken al een uur vooruit gezet. Regeren is vooruitzien. Ook net je vorige log gelezen. Daar schrokken we wel van. Liefs en sterkte toegewenst. We gaan voor je duimen op de goede afloop.
  Grtz Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee geweldige songs met een emotionele impact. Als je gezondheid je in de steek laat, kun je je voelen als een dakloze... (weet ik vanaf mijn jeugd uit eigen ervaring). Greenfields is een song waarvan ik in mijn jonge jaren de melodie "gekaapt" heb voor het clublied van onze gereformeerde toneel- en cabaretgroep - tja, veel te hoog gegrepen dus. En toch onverwoestbaar mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan me voorstellen dat je inderdaad niets had om te juichen. Hoop dat alles toch voorspoedig voor je zal gaan verlopen.....Gezondheid is gewoon het allerbelangrijkste.

  BeantwoordenVerwijderen