Tijd voor de familie


Zondag bezochten we mijn vader en aansluitend kwam oudste zoon met zijn gezin logeren.
Op twee van de kiekjes staat Rafaella met haar moeder terwijl ze van Blijdorp genoten.
Dat was een weekend eerder.

13 opmerkingen:

 1. Geweldig ..... genieten met de grote G, wat een rijkdom is dit hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dácht al dat je "in de buurt was" en bij paps op bezoek was, het was zó stil hier;-) Wetende dat je er heel graag weer eens heen wilde was het een kwestie van 1+1 =2 . Wat heb je toch een heerlijke tuin, ook voor de kleinkinderen een feestje natuurlijk, wat gezellig dat ze er weer waren, maar wél druk denk ik na een toch al pittige dag naar je vader. Maar van dat soort dingen moe worden is natuurlijk niet zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijft hier ook nog iets stiller. Ik schroef mijn frequentie iets naar beneden. Zwijmelen en limericks blijven natuurlijk, maar verder zal ik me alleen melden als ik iets te vertellen heb. De inspiratie is na 6 jaar even in retraite.
   Die tuin is zalig. Ze kon heerlijk voetballen en ze mocht de vissen voeren met opa. Het slapen in hun "eigen" huisje vindt ze ook een feest.

   Verwijderen
  2. jammer maar ik snap het wel natuurlijk, al blijft bij mij toch meesal de inspiratie me naar de strot vliegen zoals gisteren eergisteren dan weer bij de chinees ;-)Ik ben ook nog een priveblog begonnen over iets dat "me na aan het hart ligt" maar dat is meer een dagboek voor mezelf.

   Verwijderen
 3. Leuke serie. Vooral die foto van een kleurende Opa en dan kleinkind er met de neus bovenop. Zo herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's weer ,kleuren en visjes voeren met Opa is toch een feest ! Fijn dat je weer bij je Vader op bezoek bent geweest ,jammer dat hij zo ver weg woont

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat is onze schuld. Hadden we maar in de Randstad moeten blijven. Al heb ik nooit echt spijt van onze verhuizing.

   Verwijderen
 5. Wat een lieve foto van de kleurende opa met het kleinkind. En samen bij de vijver (-:
  Jullie hebben een joekel van een tuin! Fijn voor de jongelui, kunnen ze hun energie af en toe een beetje kwijt.
  Een heerlijke familieserie, Marja.
  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooit hadden wij ook een vijver. Voor de kleinkinderen een feest met een van ons naar de vissen te kijken en met schepnetje kikkerdril er uit vissen en dan naar de parkvijver brengen.
  Prachtige foto's Marja
  groetje, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn Marja, dat je weer even naar je vader bent geweest. Het blijft toch een man van de dag, al kan hij wel 100 worden..
  Heerlijke foto's!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's die het verhaal mooi vertellen. Ik kan me nog steeds het warme gevoel voor de geest halen wat ik bij mijn Opa en Oma had in hun tuin. De viooltjes van Opa en hoe hij als hij - als man uit de Betuwe - kersen in huis had en die als oorbellen bij me omdeed. 50 jaar geleden en nog voel ik hun liefde. Weet zeker dat jullie kleinkinderen juist dat zich later herinneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie serie foto's vooral die twee in de eierschillen, heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.