Onfatsoenlijk

Australiërs vinden Nederlands urinoir onfatsoenlijk

Eerlijk gezegd zou het me worst wezen hoe het toilet eruitzag als ik heel nodig moest. Hoewel de hygiëne niet geheel onbelangrijk is natuurlijk.

18 opmerkingen:

 1. `t is een kwestie van (wan)smaak...

  En ja... welke betekenis geef je aan zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat walgelijk ,moet dit nu denk ik dan.Wat hygiene betreft is het hier in openbare gelegenheden slecht gesteld ,ik ren er regelmatig kokhalzend uit.Tja ben een echte viesneus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er in ieder geval veel schoner uit dan menig vies en vergeeld urinoir! Zelf vind ik het wel gedurfd. Niet het idee van de vrouwenmond - verre van dat - maar wel de vrolijke kleuren en het afwijkende design.
  Net als jij zou het mij bij hoge nood ook niet uitmaken of ik op een goudvis- of een rozentoilet moest gaan zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zolang het spul schoon is maakt het me niet uit hoe het eruit ziet al vind ik dit toch wel een gevalletje humor hoor !
  Ik zou het allemaal niet zo serieus nemen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er ook wel om lachen. Stelde me al een damestoilet voor in de vorm van een mannenhand. Geen probleem. Als je moet, dan moet je....

   Verwijderen
 5. Als je moet, moet je. Maar wel een schoon toilet graag. Ik vind het gedurfd. Mij zou het niets uitmaken.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ontwerp, gemaakt door een vrouw weerzinwekkend. Het is een groot clichee, ooit bedacht door een ontwerper van een elpeehoes van de Stones [kun je na gaan hoe lang dat geleden is] en nu nog steeds gebruikt, na eerst eindeloos herhaald te worden in allerlei produkten en nu dus uiteindelijk terecht gekomen als urinoir in Australië. Gaap..... O,ja in Australië is het verkrachtingspercentage en vrouwonvriendelijkheid voor een 'modern land'heel hoog, dus dat mensen kwaad hierover zijn, vind ik terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze niet mooi, maar da's 'n kwestie van smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo kun je overal wel wat achter zoeken en vinden.Ik zie al voor me dat mannen er in plassen met de mond los en dat het terugspuit zgn om te spoelen.
  groetjes en fijn weekend Marja,
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt zwaar overdreven, ik vind het alleen maar humor en eigenlijk vind ik ze ook nog veel mooier dan die vieze witte urinoirs. Zag de ontwerpster in of P & W of DWDW dat weet ik niet meer en ze vertelde daar over. Ik vind die Australische reacties ook zwaar overdreven dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waar blijven de reacties van de heren?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is wel een beetje op het randje hoor, maar ja als je heel nodig moet... wat maakt het dan inderdaad uit waar je je plasje kwijt kunt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze alleen maar erg grappig!
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had het grappiger gevonden als het een mannen mond geweest was ;-)

  Vrouwen worden toch al genoeg gebruikt voor "leed" vermaak Its not my kind of humor.

  Fijne zondag ,groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Er is een boekje "De Kleinste Kamer" daar staan nog veel meer leuke en vieze afbeeldingen in. Ook deze maar dan in Bangkok.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, ik zag het in de krant staan. Zelf vind ik het ook totáál onbelangrijk hoe een toilet eruit ziet, áls er maar een toilet staat. Wat dat betreft kan ik beter naar Zweden verhuizen, want daar staan overal - in stad of dorp - openbare en superschone toiletten.
  Maar onfatsoenlijk? Die mannen moeten niet zo leuteren als ze moeten plassen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.