Dorp te koop


Staat jullie dorp al te koop?

8 opmerkingen:

 1. Hoewel ons "dorp" Rijswijk niet meer écht een dorp is werd er ruim 10 jaar geleden wél een poging gedaan door Den Haag enige omliggende gemeenten ,waaronder Rijswijk te anexeren .
  Door de grote tegenstand bleef het uiteindelijk bij het inpikken van wat stukken Rijswijk die voor aansluiting moesten zorgen naar de wél geanexeerde delen tussen Zoetermeer ,Voorburg en Leidschendam !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja! Ik weet nog dat we jaren geleden een adreswijziging kregen van een zus van mijn man. Ze waren ineens van Voorburg naar Den Haag "verhuisd". Als geboren en getogen Voorburgse was ze in het geheel not amused.

   Verwijderen
 2. Ik hoop niet dat ons dorpje wordt opgeslokt door de grote stad. Er loopt gelukkig een landsgrens tussen, dus het zal ook wel niet gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja, als je als miljonair eilanden kan kopen, waarom zou je ook geen dorp kunnen kopen... Toch vind ik het een vreemde geschiedenis. Fijn weekend, groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, laten we eerst de boodschappen maar eens doen, zien we daarna wel of er nog iets over is om een dorpje te kopen.:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, hi, ons dorp kopen? Daar zou je aardig wat centjes voor op tafel moeten leggen, vrees ik.
  Maar ik zal Hubbie (die in de gemeenteraad zit) eens peilen... misschien is het een idee als ze niet uit de bezuinigingsproblemen komen:-)
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja, en lazen we deze week niet dat een man zijn hele leven in de verkoop doet? Nou ja, sommige mensen verkopen hun ziel aan de duivel... maar hier zitten we hoop ik toch wel aan de grens he?

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.