Verknipt

Er was een klein meisje in Assen
Die wilde haar mamma verrassen
Ze pakte een schaar
En knipte d’r haar
Terwijl oma op haar moest passen

12 opmerkingen:

 1. Oei, bij zulke gevalletjes heb ik al vaak als redder in nood in moeten grijpen : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja nou zulke dingen gebeuren inderdaad.....
  mijn dochter was een jaar of 5 en had een buurmeisje te spelen.... op een gegeven moment was het erg stil en toen ik ging kijken was mijn toen bruine vloerbedekking 1 grote blonde laag en waren de meisjes beiden gekortwiekt....oef...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige limerick!
  Ik denk toch wel dat het iets is wat bijna in elk gezin gebeurt. Mijn dochter, kleindochters, allemaal hebben ze zich er schuldig aan gemaakt ;-)
  Ik? Over mijn jeugd weet ik het niet, maar geregeld pak ik de schaar ter hand als mijn haar 'niet meer zit' voor ik naar de kapper kan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk geschreven en ik heb het regelmatig in mijn omgeving meegemaakt.Ik heb me er zelf nooit schuldig aan gemaakt.Ik haatte het als mijn haar geknipt moest worden.Ik wilde zo graag lang haar maar dat mocht niet van mijn ouders!!Mijn Dochter heeft altijd zelf mogen beslissen .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke limerick! Ik (ver)knipte ook wel eens aan mijn haren vroeger ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel veel zeg, wat een ijverig meisje.
  Bij ons bleef het tot een paar plukken beperkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, schitterend zeg ........ mama zal niet blij geweest zijn en met een beetje pech ook nog een kappersbezoekje moeten betalen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hihi! wat leuk! ik heb vaak te weinig energie om hier te komen lezen of schrijven, maar ik ben wel blij met jouw lieve en begrijpende reacties op mijn blogje... wou ik je maar even laten weten! en zo af en toe kom ik hier nog wel es piepen hoor, of op je andere blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uh-oh! En waar was oma toen dat gebeurde?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Raar dat veel kinderen ooit zo'n bevlieging hebben. Ik heb er zelf geen, maar herken het ook van ervaringen van vrienden. Zou het misschien aan angst voor de gewone kapper liggen, of is het gewoon naäpen vraag ik me dan af.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.