Kennis is macht?

Helaas hielp het niet echt. 
Maar deze Noah is een kanjer!

  
  
De tweejarige Noah Baas kent alle spelers van het Nederlands elftal uit het hoofd. Vorige week hing zijn vader in de kamer van de peuter een poster op met de hele selectie, en tot verbazing van de hele familie dreunt Noah alle namen nu een voor een op. 
Volgens Noahs vader Thijs Baas ontstond de belangstelling de afgelopen weken spontaan. "Hij bleef maar vragen stellen over 'Hup Holland Hup', de 'voetballers' en Oranje." 
Noah blijkt in het op YouTube geplaatste filmpje geen enkele moeite met te hebben met een lange naam als Stekelenburg. Alleen van de begeleidende staf heeft hij ze nog niet allemaal op een rijtje, maar ter compensatie krijgt keeperstrainer Hesp een extra 'e' achter zijn naam en noemt Noah spitsentrainer René Eijkelkamp liefst tweemaal op.

15 opmerkingen:

 1. Het filmpje doet het niet, maar ik zie geloof ik toch liever een tweejarige met een blokkendoos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De video is geblokkeerd. Jammer.. ik had dat jongetje wel eens in actie willen zien!
  Fijn weekend,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien kunnen jullie hem rechtstreeks op YouTube wel zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer maar hij doet het niet, misschien kan het morgen nog wat geluk brengen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goshie zeg, wat een knap jongetje!!! eindelijk nog eens online, na al die verhuisdrukte, trouwens er moeten nog spullen (o.m. enkele bedden, 2 bureaus verhuisd worden). voorlopig dus nog niet veel tijd om te bloggen of te komen lezen! vele groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. whahahahaha
  wat een wonder van een kindje:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd verrassend wat kleine kinderen in het koppie kunnen stampen hé !
  Soms lijkt het alsof ze een boekje lézen ...het is dan al zó vaak voorgelezen dat ze bij ieder plaatje het verhaal kunnen "voorlezen" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat schattig, daar gaan we nog wat van horen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. EN dat voor zo'n klein ventje. Haha ik ken niet eens alle namen en kom regelmatig namen tegen dat ik denk, wie is dat nou weer. Hou het niet meer zo allemaal bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die vader heeft een maand lang elke dag zijn zoon staan indoctrineren en lokken met snoepjes tot hij ze allemaal kende en heeft toen eindelijk zijn filmpje kunnen maken. Denk ik. Want zoiets bedenkt een kind niet zelf tenzij hij een reïncarnatie is van Faas Wilkes of Abe Lenstra. De straf is dat hij dat kind straks aan Hollywood kwijt is.

  Ik kan het filmpje wel zien maar ik zit dan ook in Hasselt. In Nederland zou het inderdaad geblokkeerd worden. Dat gebeurt nogal eens. Vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.