Vakantie 3

De trip naar Engeland in 2006 was eigenlijk een zakenreis. Mijn man had afgesproken met zijn contactpersoon in Eastbourne en we besloten er een paar dagen aan vast te knopen. Op 29 augustus reden we naar de Ferry in Calais. Daarna vanaf Dover naar Canterbury voor onze eerste overnachting in Greyfriars. Het was best griezelig om aan de overkant ineens links te moeten rijden, maar het is allemaal goed afgelopen.

We namen bij voorkeur rustige, landelijke wegen en via Ashford, Biddenden, Sissinghurst en Goudhurst belandden we in Halland. Daar vonden we een leuk hotel en boekten voor 3 nachten in Crockstead. Van daaruit maakten we uitstapjes naar Beachy Head, Brighton, Sheffield Park Garden en Blue Bell Railway en eindigden op de voorlaatste dag met een zakenlunch in Eastbourne Harbour. Vervolgens namen we de kustweg via Hastings en Rye naar Hythe waar we in het Swan Hotel onze laatste nacht doorbrachten. Op 2 september waren we weer thuis.

We wisten niet dat dit voorlopig de laatste vakantie met ons tweetjes zou zijn. Door ziekte en teruglopende inkomsten is het er niet meer van gekomen. We zeggen vaak tegen elkaar: “Ach, we vieren hier iedere dag vakantie. Waarom zouden we nog ergens heen willen?” En toch kriebelt het een beetje.

8 opmerkingen:

 1. wel fijn om op deze manier nog even terug te zijn in Engeland.. sweet memories..

  fijne pinksterdagen!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne herinneringen zijn ook wat waard. Kijken naar wat zou kunnen zijn, maakt ontevreden, kijken naar wat je hebt, tevree. Fijne Pinkster!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koester die herinneringen. En misschien komt heter ooit weer van. Geniet van wat je hebt.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb nog nooit 'links'gereden, lijkt me dat je daar erg aan moet wennen, met name 'n rotonde lijkt me dan best eng ...
  Jullie hebben gelukkig een prachtig huis en prachtige tuin om fijn van te genieten Marja! En wie weet wat voor moois er nog in 't verschiet ligt ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie collage zowel in woord als beeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's, om te koesteren... en wie weet zitten er wel een paar uitstapjes in eigen land (of net over de grens) in?! kan ook vakantie zijn, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn ouders rijden momenteel links in Schotland. Vanochtend belden ze, ze zijn langzaam maar zeker weer op de terugweg.
  Het is maar goed dat je niet altijd alles van te voren weet al is het natuurlijk niet fijn dat dit soort dingen maakten dat jullie niet meer op vakantie konden. Hopelijk komt het er binnenkort weer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk kriebelt dat een beetje. Kan ik me goed voorstellen, hoor! ooit komt het wel weer... ooit... wedden!?

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.