Pageviews

Ik las bij Mevrouw Williams ook al van die verre landen waar haar lezers zich lijken te bevinden. Zullen ze per ongeluk bij ons zijn beland of zijn het eenzame, verre Nederlanders, die troost zoeken bij onze blogs?

Mijn overzicht per 21 februari:


De lezers in Rusland, Kroatië en Slovenië lijken tussen 1 november en eind januari hun heimwee te hebben overwonnen ofwel ze hebben uit verveling afgehaakt. Het vergelijk tussen maand- en weekoverzicht is eigenlijk niet te maken, want misschien lezen de Canadezen, Britten, Zwitsers, Duitsers en Denen maar eens in de maand hun favoriete blogs.

Hoe ver weg wonen jullie lezers?

4 opmerkingen:

 1. Mijn lijstje komt overeen met die van jou. Ik heb geen lezers uit Rusland. En sommige landen lezen het denk ik, maar één keer in de maand. De éne keer staan ze er wel op, de andere keer niet.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijzonder he, waar sommige mensen vandaan komen.
  Maar Meneer Williams hielp mij uit de droom sommige mensen laten hun ip adres via via lopen en het lijkt dan alsof ze van ver weg komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel ver weg. Ooit logde ik daar al over: http://toaske.web-log.nl/toaske/2008/01/over_checkstat_.html Maar wat mw. Williams zegt schijnt te kloppen: het wil niet echt zeggen dat ze daar vandaan komen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Toaske: Indrukwekkend logje. Ik kon helaas niet meer reageren. Ik ben pas een paar maanden bezig het wiel opnieuw uit te vinden. Jullie zijn seniors. :o)

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.