Rookvrije nieuwjaarsreceptie

Wij zijn 2011 rookvrij begonnen. Na 80 jaar gerookt te hebben (wij zijn samen 115 jaar oud), zijn wij op 22 december gestopt. Tot nu toe hebben wij niet gezondigd en wij proberen elkaar te steunen op zwakke momenten. En die momenten zijn er legio. Wij zijn gestart met Champix op 11 december en planden onze stopdag op de 22ste. Champix is verkrijgbaar op recept en dankzij een attest kregen wij bijna alles vergoed door het OZ.
Nu is het de kunst om het vol te houden. Een schoon huis, schone kleren, meer lucht, meer smaak, een beter reukvermogen, geen paria tussen de niet-rokers, geen gekleum met een sigaar buiten het restaurant, grotere eetlust, enz. Nu nog een beter humeur graag. Momenteel zijn wij niet de vrolijkste flierefluiters van Ravels.
Vanavond om 7 uur zijn wij van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie in het boshuis verderop in de straat. Daar komen alle geburen bijeen om elkaar het beste te wensen en een pintje te vatten. Rokers moeten naar buiten. Hoera! Wij mogen binnen blijven.

7 opmerkingen:

 1. Wauw goed zeg!! Ik moet er ook weer eens aangeloven vrees ik ;-) Welke rode letters kan je slecht lezen op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De links zijn moeilijk te zien. Iets te weinig contrast met de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met de buren in het boshuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne avond. Wat goed dat jullie gestopt zijn. Ik weet niet hoe je je voelt. Wij hebben nooit gerookt.

  Maar ik vind het klasse!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig dat het jullie gelukt is! Wij zijn trots op jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.