Reacties

Ze zeggen niet veel. Sommige mensen schrijven een berichtje en tellen het aantal reacties. Helemaal te gek ........... wel 25 reacties ................ stel je voor ............ ik ben populair ............ WOW .............

Ik word stil van een enkele reactie waaruit blijkt dat iemand heel even op dezelfde golflengte zat. Kwaliteit boven kwantiteit.

4 opmerkingen:

  1. Even een reactie op reactie's.Natuurlijk zijn er mensen die er een kick van krijgen ,hoe meer reactie;s des te ''beter'' ??? Volgens mij vind elke blogger het prettig om reactie's te krijgen ,tenslotte bloggen we niet voor de kat zijn viool ,toch? en vinden we het fijn dat er bij ons gelezen word Ik las pas geleden dat iemand schreef ,ik heb mijn blog voor mezelf om mijn dingen te schrijven en niet om reactie's te krijgen ,dan denk ik Bullshit!! dat hoef je niet openbaar in een blog te doen,dan kun je ook gewoon een boek of schrift pakken en je gedachten en wat dan ook op te schrijven ,een dagboek dus ! Ja ik vind het fijn als mijn volgers reageren en soms kan ik ook iets met reactie's !
    Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het heel bijzonder dat je iedere dag weer iets grappigs of moois weet te verwoorden.. en nooit een woord teveel... en laten we eerlijk zijn: als we ouder worden willen we graag terugkijken op mooie herinneringen en als we ze kunnen delen, zijn we helemáál rijk! Tóch..?!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.