Onze eetkamer

4 opmerkingen:

 1. Wow wat een mooie kamer. Ik ga ook meteen kijken waar Ravels ligt in Belgie. Ik hou van Belgie.

  Je schrijft over het aantal reacties; sommie gmensen hebben zo 300 volgers ik zou het vreselijk vinden denk ik, want ik wil graag wete wie wie is. en dat is toch niet te doen met 300 volgers?
  En ja, ik ben ook doller op mijn kat dan op de poppen hoor maar ik heb van de poppen minder last want de kat wil maar bij me zijn en zit de hele tijd voor mijn scherm of ligt op t toetsenbord en ik vind hem te lief om weg te sturen. haha. Ik wens je een fijn weeken. Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, in deze mooie kamer heb ik ook al wat uurtjes doorgebracht...samen eten en klaverjassen...en dat eerste gaat me nog steeds het beste af..haha!
  Rammetje, ik vind het nog steeds heerlijk om je blogs te lezen, je hebt leuke ideen, vind ook steeds de mooiste plaatjes erbij, je laat me enorm genieten...je bent een echt talent!!
  Ik moet het misschien even missen maar als het even kan zoek ik je blog op!!
  Liefs uit het Noorden....fijne zondag en nog heel veel inspiratie gewenst!!
  xxx Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja! Die lekkere warme kamer waar de zon binnenstroomt en waar we zo heerlijk aan tafel zitten te genieten van alle verwennerijen en liefst met de schoenen uit, zodat je de warme vloer kunt voelen na een wandeling in het bos..!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar Marja, je gaat me toch niet vertellen dat je jouw tafel en stoelen blank wilt gaan maken. Ik vind het zo een prachtig geheel.
  Als je dan toch.....hmmm.....dan zou ik voor een loogbad kiezen bij een gespecialiseerd bedrijf.....

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.