19 van 30

Waarvan heb ik spijt?

Het spijt me heel erg dat ik ooit begonnen ben met roken. Hoe zuur is het om uit te rekenen wat het gekost heeft in fysieke en materiële zin? En wat een inspanning en frustratie kost het om te stoppen!

7 opmerkingen:

 1. Daar kan ik mij wat bij voorstellen, heb zelf nooit gerookt maar de man hier wel en als ik zie wat het kost...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar het begin is er!
  Al meer dan een maand roken jullie niet meer!
  Goed zo, hou vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik ben jaren geleden gestopt met roken. Ik heb de eerste tijd het geld dat ik bespaarde opgespaard en iets moois van gekocht. Zo heeft het nòg meer zin. Niet kijken wat het gekost heeft. Wat hèb je eraan????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat roken is toch wel een punt he,maar ik zie dat je gestopt bent .Goed van je ,niet terug rekenen maar de centjes die je niet uitgeeft aan sigaretten lekker aan iets leuks besteden toch? Ben zelf 16 jaar geleden gestopt ,Op een Vrijdag avond om een uur of 10 ,ik had echt het gevoel nu ben ik er klaar mee.Van 40 naar niks en ik werd elke dag vrolijker ,echt waar!! .Succes hoor!!
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nooit gerookt, dus ik weet niet hoe het voelt om te stoppen. Maar het lijkt mij moeilijk. Ik heb dan ook diep respect voor mrnsen die stoppen en er nooit meer aan beginnen. Ook beter voor je gezondheid!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je zegt wat ik denk!

  Nu nog stoppen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar jullie hebben het wél voor elkaar, hè?! Vergeet je niet om jezelf op de schouder te kloppen wat dat betreft? Ja ? Nou, dan zal ik het even doen: Bij Deze ... !!

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren via je Google-account wordt aanbevolen.