Zwijmelen op zaterdag 256
Deze zwijmel is ingepland voor de ingreep. Hopelijk ben ik bij het verschijnen al een beetje mens aan het worden. Dinsdag ging ik namelijk onder het mes. Misschien lukt het me zelfs om via het laptopje van Barbara iets bij te dragen aan de feestvreugde. We zullen wel zien.Ik wens jullie in ieder geval een heerlijk weekend vanuit het AZ Turnhout (campus Sint Elisabeth).


18 opmerkingen:

 1. Lieve Marja, ik wens je heel veel beterschap! Ik hoop dat je inderdaad weer een beetje mens bent, een lief mens. Want wat is zwijmelen zonder jou! Mijn gedachten zijn de hele week al bij jou en je dierbaren.

  Heel veel liefs en een dikke knuffel, Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We kennen je doorzettingsvermogen maar.... zelf iets bijdragen lijkt me toch nog even te hoog gegrepen. Het zou al mooi zijn als je zelf mee kan lezen wat hier allemaal aan medeleven "over de brug"komt. Heerlijk nummer dat hier van de week ook al een paar keer door het huis klonk. Je bent in m'n gedachten en ik hoop dat je ondertussen van de IC af bent. Maar daar begint natuurlijk pas het "echte werk"van genezen, dag 4 en 5 zijn toch de dagen dat je lichaam pas écht door heeft dat er wel iets gebeurd is. Daarna gaat het vast iedere dag beter maar ....rustig aan hé, wij wachten wel en Robbert houdt ons wel op de hoogte zolang dat voor jou nog een brug tever is. liefs Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Marja, van harte beterschap. Hopelijk lukt het je om de berichtjes te lezen. We leven allen met je mee. Liefs Bea X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe jij aub ff kalm aan??? Zwijmelen is inderdaad niets zonder jou maar heej we willen nog heeeeeel graaggggg jaren meevaren op het zwijmelschip over de blogzee maar dan wel met een topfitte Mar aan het roer!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mocht je zelf nog niet in staat zijn de reacties te lezen, dan leest Robbert ze vast wel aan je voor. Neem rust en tijd om te herstellen van die zware ingreep en bekommer je alleen om jezelf. Liefs uit Caldese, Emie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve lieve Marja.. Je hebt geen idee hoe blij ik (wij) was toen we het bericht van Robbert lazen. Zo blij dat de operatie geslaagd is en dat je weer wat bij de mensen was. Ik hoop dat je vandaag kunt genieten van de zwijmelnummers en vrolijke nummers, speciaal voor jou! En jij hebt bij voorbaat ook een prachtig toepasselijk nummer gekregen.
  Veel liefs en sterkte! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie muziek heb je gekozen! Nu maar hopen dat je gauw weer een beetje mens wordt...
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In gedachten zing ik voor jou een liedje;
  we don't go away
  we come back
  we stay still for a long time
  we can it,we do it together.

  Veel sterkte Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een prachtig nummer . Ik heb niet veel mooie woorden maar je bent in mijn gedachten .
  Beterschap en liefs ,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blijf maar lekker rusten; dat bijdragen dat heb je al gedaan en meer dan dat. Mooie keus Simon & Garfunkel. Hou je haaks!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk met grote regelmaat aan hoe het met je zal gaan. Ik hoop al weer wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Marja,
  Ik hoop niet dat jij je de enige levende vrouw in Turnhout voelt. Het antwoord weet ik al hoor: je dierbaren bezoeken je trouw! Iedere dag zal het een beetje beter met je gaan dan de vorige. Probeer je daar aan vast te houden!
  Prachtige zwijmel. Doe me aan het Sophia denken. Het nummer heb ik daar waarschijnlijk voor het laatste gehoord en ik kan het nu gewoon meezingen. Bizar. Maar de LP heb ik dan ook grijs gedraaid.
  Heel veel liefs, sterkte en beterschap ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Marja,
  Een bijdrage inplannen, net iets voor jou. Maar neem wel je rust hoor want beter worden is nu even belangrijker. Ik wens je alle gezondheid van de wereld toe. Snel weer opknappen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. sterkte en beterschap Marja

  groetjes van Novelle

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kom je nog even bedanken voor je zwijmel. Gisteren heb ik 'm 3x gedraaid, zo leuk vond ik het om dit vergeten nummer weer te horen... Ik heb het de hele nacht in mijn hoofd gehoord en zelfs vandaag nog. Bedankt, hè (-:
  Liefs en een knuffel ♥

  BeantwoordenVerwijderen