Zwijmelen op zaterdag 118

Oudste zoon is met vrouw en kind de rust komen zoeken in onze jachthut, ver weg van carnavalsdrukte en roze harten. Ik heb een passend muziekje uitgezocht voor onze logees.
Wie gaat er wel uit zijn dak dit weekend?

19 opmerkingen:

 1. Als noorderling ken ik het natuurlijk niet zoals de zuiderlingen het kennen... en ondanks dat ik iedereen zijn plezier van harte gun, snap ik er geen hout van ;-)

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van die vogelgeluiden, dáár kan ik van uit mijn dak gaan! Prachtig! Zelfs dat muziekje had voor mij niet gehoeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijk Marja, dit was de muziek die ik altijd draaide toen ik me voorbereidde op mijn havo examen in 85....alweer zo lang geleden. Werd ik dan helemaal ontspannen van.

  Carnaval kan mij niet bekoren, ik drink niet en ik hou niet van hossen en gelal en nou ja ik ben er gewoon veel te nuchter voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rustgevende muziek Marja. Door de jaren heen is dit nummer uit 1980 populair gebleven.
  Dan over carnaval vieren.
  Toen we nog geen pensionado's waren en om deze tijd niet in Spanje vertoefden, zijn we regelmatig op de maandag gaan kijken naar de carnavalsoptocht in Den Bosch. Was altijd plezant met de zaken die uitgebeeld werden. In Málaga wordt ook carnaval gevierd. Geen zin om daar naar toe te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou als ik wil pik ik een graantje mee van het Carnaval, maar als ik het niet wil hoor ik af en toe een flard muziek. En dan bedenk ik me maar wat ik vandaag plaatste, geduld, het is zo dinsdag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben van boven de rivieren dus niet met Carnaval opgegroeid. Maar kan het wel waarderen dat mensen er vrolijk van worden; Even lekker helemaal los.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jippie de kanarie zit met verbazing te luisteren.Hier houd ik van

  Lieve groetjes,Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk deze muziek en dan die foto's erbij ,zo mooi .Ik gruwel van Carnaval en het Valentijn gedoe ,als ik nog een Valentijn blog zie ga ik gillen hahaha
  Fijn weekend,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zucht, stond ik maar met onze caravan ergens in een bos, zonder dat muziekje eronder. Nog even geduld.
  Ieder zijn meug met carnaval als ik maar niet hoef.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier ook géén carnaval, en van de carnavalsmuziek krijg ik kromme tenen.... maar wie er lol in heeft wens ik veel plezier.
  Een mooi nummer dat ik al op menige uitvaartplechtigheid gehoord heb..... ook bij m'n schoonmoeder en zo denk ik dus weer even aan haar bij dit nummer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vre-se-lijk...ik moet niet aan dat gezuip en gehos denken. Laat die "feestvreugde" maar lekker aan mijn deur voorbij gaan. Doe mij maar veel rust en vooruit een tikkeltje liefde van Valentijn...
  Fijne dagen met je oudste en consorten!
  Liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt nog nooit gehoord deze muziek,de vogels horen fluiten natuurlijk wel.Carnaval brrr ben blij dat het aan mij voorbij gaat.Maar jullie hebben nu wel fijn bezoek,have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijke rustgevende muziek. Mooie bijdrage. Ik hoop dat je hebt genoten dit weekend. Vast wel.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige muziek Marja! Jullie zorgen goed voor jullie gasten door ze een rustplek te gunnen in deze hoempapa tijd ;-).

  OT: Ik kan heel slecht bij je reageren... ik kwam even kijken of ik bij iedereen al langs was geweest en zag mijn reactie dus niet eens staan... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Trees:
   Vaak is er narigheid met bepaalde browsers en blogger. Ik kan er helaas niets aan veranderen. Je mag ook reageren op mijn kopieblog. Zie WP bovenaan.

   Verwijderen
 15. Kom net terug van het 'dweilen' in de stad. Wat een heerlijke tegenhanger.

  Mijn vader is overigens een beetje een vogelaar, en ik vertelde hem heel blij dat ik van de week 's morgens de vogeltjes weer hoorde toen ik naar m'n werk fietste. Och... ik hoor vogeltjes, hij hoort mezen, merels, en weet ik wat allemaal... hij noemt alles wat hij hoort bij naam. Mooi vind ik dat... Ik herkende in jouw muziek de koekoek :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De vogels hoor ik graag buiten zingen, De merel begon al weer met zijn riedels. Carnaval gaat aan mij ook voorbij, nooit iets mee gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk rustige muziek. Om op te mediteren of lekker bij een kaarsje te zitten schemeren. Dan vloeien de gedachten die overdag over elkaar heenbuitelen, naar de plek waar ze zijn moeten. Heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen