Vinden ze dit echt zo leuk?


Honden met een voorliefde voor water konden zich op Huntington Beach in Californië helemaal uitleven. Het strand staat gekend om zijn goede golven. De honden kregen afgelopen weekend dan ook de kans om hun surfkunsten te laten zien. Ze werden daarbij beoordeeld op basis van hun vertrouwen op de plank en hoelang ze erop bleven staan. Tientallen mensen - in zee en op het strand - moedigden de honden aan. (bron: HLN)

17 opmerkingen:

 1. Ik ken een hondje die dit afgrijselijk zou vinden, maar die is ook heel bang voor water ;-) mijn kleine vriendinnetje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marja,
  Ik zag hier ook iets van, op tv, en ik heb ook zo mijn twijfels hoor. Volgens mij vinden vooral hun baasjes dit leuk..!
  Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dierenliefde op " z'n smalst(e plank") !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik zet hier een vraagteken bij of ze dit leuk vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik vraag t me niet af, ik zie t gewoon, ze vinden het vreselijk. Ik heb niet alles gezien dus mss zijn er een paar die t wel leuk vinden maar wat ik zie is duidelijk.
  tja zo zijn wij mensen he, wij staan ver boven de dieren dus mogen we ermee doen wat we willen.
  Trouwesn mijn broer had een hond die mee ging op de surfplank en daar zelf op klom. Hij zwom de eerste keer hem achterna klom op de plank en ging gezellig mee maar daar waren geen golven was op een meer.
  dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aardig om te zien, maar ook zielig. Ik vermoed dat ze dit niet echt leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zien er niet heel erg happy uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De ene hond is de andere niet. Sommige honden zijn toch ook gek op zwemmen. Hangt van de soort af. Net als honden die het leuk vinden om te apporteren. Zelfs een IJslandse pony van mijn dochter was dol op zwemmen. Liep zelf het water in en genoot van een koel bad bij hitte. Het meteen roepen van ach, wat zieliggg, vind ik erg kortzichtig. Het owrdt vermenselijkt.
  Diensthonden en sohohonden wordt ook niet gevraagd of ze het leuk vinden.

  Erka

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sommige worden afgetraind omdat de mensen het zooo leuk vinden, net als in harderwijk de dolfijnen enzv...bepaalde honden, katten noem maar op die doen als ze iets leuk vinden vanzelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een goeie baas ziet wel of zijn hond iets leuk vind of niet. Onze honden houden niet van water .Ik probeerde het uit en de jack russell trok van woede de graspollen uit de grond toen hij uit het water was.Nooit meer ging hij langs de waterkant.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nah ze hebben wel een reddingsvest aan,dat doen sommige mensen hun kinderen nog geeneens aan,oeh daar kan ik mij soms zo over opwinden.

  ot;Grappig een dochter met dezelfde naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vraag het mij ook af. Zij kunnen het zelf moeilijk aangeven. Maar ik zou het mijn huisdier, als ik die had, niet aandoen.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. nou ja, misschien wel, wie weet! sommige honden (zoals die van mijn zoon) zijn alleszins dol op water!
  groetjes en fijn weekend,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken... Kunnen ze dat dier niet gewoon een hele rits schapen geven om bijeen te drijven?? Niet dat honden eruitzien alsof ze iets tegen hun zin doen, maar 't is zo ver gezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou ik heb een hond gehad die als we het woord zwemmen zelfs per ongeluk maar zeiden hij meteen in het water zat en een hond die bang was voor water, 't zijn net mensen. Denk dat het niet zoveel kwaad kan als ze van water houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb het gezien maar ik geloof niet dat ze surfen nou zo leuk vinden. De dieren moeten wel hun best doen om te blijven staan dus doen ze dat ook. Maar ik vind het wel jammer dat ons hondje niet van water houdt...

  BeantwoordenVerwijderen